LA CARRACA

cuina de viatge

Les creps. I més.

 
sobre 
la creperia ambulant

Viure en constant moviment, canviar de paisatge, conèixer i aprèndre de persones, costums i maneres de menjar. 

 

Naixem de la inquetud de veure món barrejada amb la passió per la cuina, la natura i el respecte a la terra. La Carraca és la nostra cuina de viatge.

 La creperia vol ser un reflexe del que estimem: treballem amb productes ecològics, de proximitat i de temporada, fugim de les marques comencials i elaborem gran part del nostre rebost de manera casolana, sostenible i natural.

Reivindiquem una cuina saludable, conscient i original. La nostra carta va canviant en funció de les estacions i les tradicions culinàries de l'entorn on treballem. A la cuina i a la vida, ens agraden els reptes, la creativitat i experimentar.

La nostra massa és clau. Elaborada amb farines integrals de blats antics catalans i francesos mòlts a la pedra. Sense ou ni làctics, el resultat és una massa cruixent, rústica, lleugera, gustosa i nutritiva. A mig camí entre una crep i una galette bretona. Boníssima.

I per acompanyar-ho, tenim cervesa artesana, vermut, tapetes, suc natural del dia segons el mercat i cafès, tès i infusions. Vens?

Vols conèixer l'origen d'alguns dels nostres ingredients i productes preferits? la farina, l'oli i la olivada, les melmelades i conserves, els fruits secs, les nostres tapes o la cervesa artesana... 

 
 
 
 
 
el nostre
rebost
TASTETS
Creps
BEGUDES
Nou!
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now